The story of HotXspot

HotXspot is een webshop, wat exclusieve merken heeft. Van exclusieve clubwear kleding van Patrice Catanzaro, tot exclusieve toys, en lingerie van Charlotte Catanzaro. HotXspot heeft als een van de weinige, de hele collectie van Patrice, en Charlotte Catanzaro, inclusief Le P'tites Foiles, en daar zijn we trots op! HotXspot wil zich graag onderscheiden in exclusieve, en kwaliteit producten! HotXspot staat ook op diverse erotische beurzen in Nederland, en België, daar staan we met een beperkte collectie, ons team kan je als geen ander helpen om het kledingstuk van jouw dromen te vinden van een sexy jurkje, catsuit, of sexy lingerie, zodat jij in de HotX(spotlights) staat!

 

Wie is Patrice Catanzaro

Patrice Catanzaro, is een Fransman geboren in Italie. Hij is woonachtig en werkzaam in Marseille, waar hij ook zijn atelier heeft. Patrice is zeer bekend bij Clubwear liefhebbers, die zich graag verwennen, en graag iets aan hebben wat een ander niet heeft, ook voor lingerie heeft Patrice uitdagende ontwerpen. De clubwear kleding, en lingerie zijn gemaakt van Wetlook, Vinyl, Faux leer, Lak, Latex, en Gaas. Patrice Catanzaro is de specialist op het gebied van fetish en erotische kleding.

Wie is Carlotte Catanzaro

Charlotte Catanzaro, is de dochter van Patrice Catanzaro, en heeft het exclusieve label Impudique. Met exclusieve lingerie, in diverse collecties. De invloeden van haar vader zijn terug te vinden in haar uitdagende ontwerpen.

© 2020 - 2023 hotXspot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel