Ruilen & Retour van artikelen

We hopen dat je verliefd bent geworden op je aankoop bij HotXspot. Maar wij weten dat mogelijk van tijd tot tijd de aankoop toch geruild moet worden, wellicht voor een andere maat of stiekem toch andere verwachtingen bij het product. Wij willen dat je volledig tevreden bent met de aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunt je altijd contact met ons opnemen om het desbetreffende item aan ons te retourneren. 


Op welke wijze?

Stuur het artikel inclusief aangehechte kaartjes en andere toebehoren, binnen 30 dagen na ontvangst terug, vergezeld van retourformulier naar:

HotXspot
Spuiweg 22g
5145 NE te Waalwijk
Nederland


Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen na de leveringsdatum. Het staat HotXspot vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren. Alle items moeten worden teruggestuurd in hun originele staat en verpakking, inclusief aangehechte kaartjes en andere toebehoren. HotXspot accepteert geen geretourneerde artikelen die ten tijde van de retourzending beschadigd waren, gedragen zijn of waarvan de etiketten zijn verwijderd. Als je een bestelling ontvangt, waarbij een etiket van een artikel ontbreekt, worden wij graag dezelfde dag nog geïnformeerd, mocht u het artikel willen retourneren. We adviseren daarom ten zeerste om de bestelling onmiddellijk na ontvangst grondig te controleren, alvorens de aangehechte etiketten en labels verwijderen. Om hygiënische redenen kunnen wij seksueel gebruikte artikelen en intieme producten als Erotische toys en lingerie niet retour nemen. Wij vragen je vriendelijk doch dringend de HotXspot aankopen (string, slip, boxer, etc.) over uw eigen lingerie te passen. Producten die zichtbaar niet op deze wijze zijn gepast kunnen wij niet retour nemen. Ook zodra verpakkingen van lichaamsproducten zijn geopend, kunnen we het artikel niet retour nemen. Let op: Zorg ervoor dat je de kleding dus schoon, onbezweet en niet ruikend naar parfum of deodorant is. Of laat de kleding niet dagen liggen in een kamer waar gerookt of gekookt wordt. Wij nemen ook geen kleding retour die naar wasmiddel ruikt, immers dit betekent dat je de kleding gewassen hebt (en dus gedragen).

 

Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen aanvaarden. Verpak en verzegel je retourartikel zorgvuldig, gelieve in de originele doos. Wij raden je sterk aan om het retourartikel per aangetekende post te verzenden en het bewijs van verzending te bewaren. Tevens raden wij je ook aan om de retourzending via een transporteur te versturen die een zogenaamd tracking-nummer verstrekt, zodat je ervan verzekerd bent dat het niet verloren gaat. Alle verzendkosten met betrekking tot het retourneren van het pakket aan HotXspot moeten vooraf betaald worden en zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat internationale douaneheffingen en omzetbelastingen voor verzendingen buiten de EU niet worden vergoed.


Ruilen van een verkeerd of beschadigd artikel

Een verkeerd of defect artikel ontvangen? Dan ontvangen wij graag van u een E-mail op info@hotxspot.nl met daarin vermeld: het verkeerde of beschadigde artikel dat u wenst te ruilen, graag met evt. foto's. U ontvangt hierop een bevestigende mail van ons, wij nemen zo snel mogelijk contact op en na ontvangst van de retourzending, zal het vervangende artikel z.s.m. verstuurd worden.
Als wij het verkeerde of een beschadigd artikel hebben verstuurd, is de retourzending kosteloos. Wij zullen dit voorgeschoten bedrag vergoeden. Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij de klant zijn afgeleverd. Alle beschadigde geretourneerde artikelen worden gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan reguliere slijtage, worden niet als beschadigd geaccepteerd. Ruilen is mogelijk als het desbetreffende artikel op voorraad is. Indien mogelijk kunnen artikelen op verzoek worden gerepareerd. Op reparaties geven wij geen garantie.

Als je pakket is ontvangen door HotXspot, wordt je terugbetaling binnen 5-10 werkdagen verwerkt, afhankelijk van de gekozen betaalmethode en de verwerkingstijd van de betreffende bank- of creditcard maatschappij.


Adres voor retourzendingen

HotXspot
spuiweg 22g
5145 NE te Waalwijk
Nederland

HotXspot behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat eventuele wijzigingen bekend zijn. Voortgezet gebruik van onze website betekent dat deze wijzigen aanvaardt worden.

Welke producten kunnen nooit retour?

De volgende producten nemen wij vanwege hygiëne NIET retour indien de verpakking open is geweest of indien aanwezig, het zegel verbroken is:

kousen, jarretelles, panty’s, bodystockings, tepelplakkers, erotische producten zoals sex speeltjes e.d., glij- en massagemiddelen

 

Wanneer kunnen we uw zending niet retour nemen?

Als de artikelen zijn gewassen en/of gedragen.

Als er voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, parfum of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig zijn.

Body’s, slips en broekjes die zijn gepast zonder ondergoed en hier duidelijk de sporen zichtbaar van zijn (draag altijd een slip tijdens het passen).

De artikelen niet zijn voorzien van een ingevuld retourformulier.

Als je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen.

Je de was- en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

De artikelen niet voorzien zijn van onbeschadigde originele labels en product verpakking.

De zending niet voldoende gefrankeerd is.

Waarom al deze regels?

Eigenlijk maar om 1 reden. U als onze klant moet erop kunnen vertrouwen een nieuw product te kopen bij HotXspot. Alleen producten in nieuwstaat zijn voor ons goed genoeg om weer te verkopen.

 

Speciale voorschriften lakkleding Patrice Catanzaro en Impudique:

 

Bij retourneren van de kleding graag netjes opvouwen en in de originele plastic verpakking verpakken. Lakkleding nooit in een verpakking proppen, want hierdoor ontstaat grote schade aan het lak.

© 2020 - 2024 hotXspot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel