The story of hotXspot

 

 

 

Welkom bij hotXspot wij zijn in 2016 ontstaan door een passie en fascinatie voor erotiek en sensualiteit. En alles wat daar mee te maken heeft. Wij zijn op zoek gegaan om exclusievere Clubwear & Fetisch Fashion te vinden voor de vrouw en man.hotXspot is daarom een webshop wat exclusieve merken heeft. Van exclusieve clubwear & Fetish Fashion van o.a.  Patrice Catanzaro, Charlotte Catanzaro, Redmark, VoyeurXmen. hotXspot wilt zich graag onderscheiden in exclusieve en kwaliteit producten! en blijven zeker op zoek gaan naar mooie nieuwe merken. Wij staan ook met onze stand op diverse erotische beurzen in Nederland en België daar staan wij met een greep uit onze collectie. Wij willen onze klanten graag alle aandacht geven en goed adviseren om het kledingstuk van jouw dromen te vinden van een sexy jurkje, catsuit of sexy lingerie zodat jij in de HOTX(spotlights) staat!  

 

Een vrouw is op haar mooist als ze zelfvertrouwen heeft en wij willen een verleidelijke erotische collectie aanbieden die dit gevoel versterkt. Wij willen vrouwen laten stralen met zelfvertrouwen en haar laten genieten. Wij blijven continue op zoek naar bijzondere sexy uitdagend en nieuwe exclusieve (merken) clubwear & Fetisch Faschion, lingerie en accessoires zodat elk bezoek aan onze webshop & showroom een avontuur met nieuwe ontdekkingen is.

De Clubwear & Fetisch Fashion en lingerie zijn gemaakt van Wetlook, Vinyl, Leer, Faux leer, Lak, Latex, Neopreen en Gaas.

 

 

Wij hebben een uniek concept voor PRIVATE SHOPPING kijk voor meer details op onze website www.hotXspot.nl

 

 

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze Showroom of Webshop.

 

 

 

 

Welcome to our world and enjoy the Magic

 

 

 

© 2020 - 2024 hotXspot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel